Hemoroidi_Hemosens_65

HemoSens

Vaši problemi s hemoroidima postati će stvar prošlosti. HemoSens je revolucionarni tretman za hemoroidalne tegobe. Direktno utječe na potpuno povlačenje hemoroidalnih simptoma kod preko 90% pacijenata. HemoSens je jedinstvena formula jer na hemeroidalne smetnje djeluje uzročno i simptomatološki. Promijeniti će vaš život i pomoći vam riješiti se hemoroida zauvijek.


HemoSens je 100% prirodan, siguran i klinički dokazan preparat koji se temelji na godinama istraživanja i suradnji europskih znanstvenika i liječnika specijalista, stručnjaka u području prevencije i liječenja problema vezanih uz rektalno područje. Njegovo uzročno djelovanje efikasno drenira krv koja je nagomilana u maloj zdjelici (pogotovo kod trudnica) te pomaže da se to područje rastereti, smanji pritisak na venski sustav i direktno utječe na smanjivanje otečenosti krvnih žila. HemoSens ima uz uzročno i simptomatološko djelovanje. Trenutno smirujuće lokalno djelovanje na upaljeno područje. Pomaže trenutno zaustaviti krvarenje, smiruje iritaciju, hladi, umanjuje osjetljivost, svrbež i pečenje. HemoSens istovremeno regulira probavu, olakšava rad crijeva, povećava elastičnost kože oko anusa i potiče prirodni proces ozdravljenja. Također ublažava simptome drugih anorektalnih problema kao što su analne fisure, apscesi, rektalne kvržice i svrab.

Hemoroidi mogu imati vrlo negativan efekt na vašu svakodnevnu rutinu i češći su nego što mislite. Nema razloga sramiti ih se. Rješenje vam je nadohvat ruke.

Na tržištu su prisutni mnogi proizvodi koji imaju funkciju liječenja hemoroida. Trenutno svi dostupni proizvodi na hrvatskom tržištu djeluju ili simptomatski ili uzročno ali samo jedan djeluje na obje razine. HemoSens je jedinstven proizvod bez konkurencije te daje najbolje rezultate dugoročno ali i pruža trenutno olakšanje. HemoSens je 100% prirodan, siguran i proizveden u Europskoj uniji.

Prednosti

HemoSens je najučinkovitija formula za ublažavanje simptoma hemoroida. Paket HemoSens mast i kapsule prvi je izbor za sve veći broj ljudi s hemoroidima i drugim problemima u analnom području.


Hemosens-hemoroidi
 • Djeluje uzročno i simptomatološki.
 • Liječi hemoroide.
 • Djeluje preventivno.
 • Smanjuje i zaustavlja krvarenje.
 • Smanjuje bol, pečenje i svrbež.
 • Umanjuje upalu.
 • Poboljšava cirkulaciju u predjelu anusa.
 • Obnavlja vezivno tkivo.
 • Jača imunološki sustav.
 • Djeluje trenutačno i umiruje.
 • Primjereno za vegetarijance i vegane.
 • 100% prirodno bez nuspojava.
 • Kupnja bez recepta.
 • Brzo djelovanje.
 • Diskretno slanje i primanje pošiljke.
 • Mogućnost slanja poste restante.
 • Plaćanje prilikom preuzimanja.
 • Garancija povrata novca.
 • Proizvedeno u EU.
 • Jedinstven proizvod na tržištu.
 • Mala ambalaža prikladna za torbicu.Kapsule djeluju iznutra i olakšavaju dugoročne probleme s hemoroidima. One pomažu vratiti ravnotežu u probavi, smanjuju pritisak u sustav vratnične vene (vena portae) i na taj način smanjuju hemoroide, bol, svrbež i neugodan osjećaj u analnom području.

Mast je za vanjsko djelovanje. Nudi neposredan, izravan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području. Rehidrira kožu, hladi, vlaži, smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja. 

*1 komplet (60 kapsula + mast) = 295,00 kn


Sastojci:
Vještičja ljeska:
Jedna je od najboljih i najučinkovitijih biljaka za liječenje kardiovaskularnih tegoba u analnom području. Istraživanja su pokazala da vještičja ljeska ima blagotvoran učinak na hemoroide, kožne čireve i ekceme.

Red Orange Complex®:
Zbog zaštitne uloge u slučaju oksidativnog stresa, kao i sposobnosti crvene naranče u zaštiti tkiva, upotreba patentiranog Red Orange Complex-a ima pozitivan utjecaj na postojeće hemoroide, a istovremeno djeluje i preventivno.

Đumbir:
Zbog svog višestrukog djelovanja već je stoljećima omiljen. Njegovi aktivni sastojci poput gingerola, shogaola, zingerona i eteričnih ulja blagotvorno djeluju na brojne biološke funkcije. Antioksidansi koje sadrži poboljšavaju cirkulaciju krvi, sprječavaju nastanak hemoroida i smanjuju postojeće hemoroide.

CAPROS®::
Patentirani sastojak CAPROS® je izvrstan antioksidant i odlično djeluje na kardiovaskularni sustav. Niz djelotvornih Caprosovih svojstava djeluje pozitivno na hemoroide – snižava krvni tlak, što ujedno smanjuje bol u zahvaćenom području, te poboljšava stanje krvnih žila, čime se dodatno smanjuje mogućnost za nastanak hemoroida.


Aloe vera:
Aloa se za liječenje upotrebljava već stoljećima i jedna je od najkorisnijih ljekovitih biljaka. Djeluje protuupalno, ima analgetička i antimikrobna svojstva, regulira probavu i stimulira imunološki sustav.


Zob:
Vlakna kojima zob obiluje reguliraju probavu i snižavaju tlak u venama na analnom području, a koje su jedan od glavnih uzroka nastanka hemoroida.

Shea maslac:
Poznato je da shea maslac pomaže kod obnavljanja kože, poboljšava cirkulaciju, pospješuje zacjeljivanje rana i uklanja ožiljke, zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima. U svom čistom djevičanskom obliku shea maslac se koristi za liječenje ekcema, izrazito suhe kože i hemoroida.


Bodljikava veprina:
Alkaloidi i spartin koji se nalaze u lišću bodljikave veprine poboljšavaju protok krvi u tkivima i smanjuju upale i otekline povezane s hemoroidima.


HemoSens sadrži prirodnu i provjerenu formulu, temeljenu na patentiranim sastojcima Red Orange Complex® i CAPROS® koja učinkovito ublažava bolove u analnom području. Sastojci u HemoSens proizvodima pomažu kod ublažavanja simptoma kod unutarnjih i vanjskih hemoroida, upala u analnom području, kod pukotina i čireva, pomažu kod regeneracije sluznice i tkiva u stražnjem dijelu debelog crijeva i doprinose prirodnom procesu iscjeljenja. Na tržištu je puno proizvoda s istom namjenom, ali samo jedan ima dvostruko djelovanje – preventivno i kurativno, a dugoročno daje najbolje rezultate. Za najbolje rezultate preporučujemo upotrebu HemoSens kapsula i masti istovremeno.


Preporučena dnevna doza: 2 kapsule na dan
Aktivne tvariu 1 kapsuli u 2 kapsule
ROC (Red Orange Complex®) M50 mg100 mg
CAPROS®100 mg200 mg
Tri-calcijev citrat (tetrahidrat)
Sadržaj kalcija: min. 24%
416,7 mg
100 mg
833,4 mg
200 mg
Zob50 mg100 mg
Vještičija ljeska50 mg100 mg
Bodljikava veprina20 mg40 mg
Ekstrakt kajenskega papra5 mg10 mg
Ekstrakt korijena đumbira5 mg10 mg
Cinkov oksid
Sadržaj cinka: min. 80%
3,1 mg
2,5 mg
6,2 mg
5 mg


HemoSens kapsule su registrirani dodatak prehrani s dozvolom za stavljanje na tržište od strane Ministarstva zdravstva Republike Slovenije.

Sastojci HemoSens masti:


Voda, Cinkov oksid, Shea maslac, Glicerol, Cetilni te stearilni Dikaprilil eter, Cetearil glukozid, Sorbitan olivate, Kakao maslac, Hidrolat vještičje ljeske, Magnezijev stearat, Jojobino ulje, Hidrogenirani Etilheksil olivate, Hidrogenirano maslinovo ulje Unsaponifiables, Kaolin, Ekstrakti Aloe Vere, Dinatrijeva sol EDTA, Metilparaben, Ksantan guma, Limunska kiselina, Etanol, Tokoferol, Alantoin.

HemoSens mast se proizvodi u skladu s ISO 22716 (GMP- Good Manufacturing Practice) i Uredbe EU 1223/2009 o kozmetičkim proizvodima.

Studije

Red Orange Complex® - ROC kompleks iz crvenih naranči:

Znanstveni rezultati pokazali su da je standardizirani kompleks crvene naranče ROC-ova nova sirovina za održavanje cjelokupnog zdravlja, postizanje boljeg vanjskog izgleda i ukupnog blagostanja.


Kompleks crvene naranče je standardizirani prah, dobiven iz tri sorte crvenih naranči sa Sicilije. Stabla crvenih naranči rastu na određenim područjima oko vulkana Etna te su izložena ekstremnim uvjetima zbog čega im je plod bogat zaštitnim tvarima.

Kliničkim studijama je potvrđeno da uživanje kompleksa crvenih naranči smanjuje oksidativni stres i to čak i kod osoba koje su mu posebno izložene – pušača, dijabetičara i osoba koje borave na onečišćenom zraku. Učinkovitost ekstrakta u smanjenju oksidativnog stresa dokazana je mjerenjem tragova oksidativnog stresa u krvnoj plazmi.

Redovito uživanje kompleksa crvene naranče ima pozitivne učinke na izgled kože, prokrvljenost tkiva i cijelog tijela. Zbog zaštitne uloge kod izloženosti oksidativnom stresu, kao i sposobnosti kompleksa crvene naranče u zaštiti tkiva, pozitivno djeluje na postojeće hemoroide, a istovremeno ima i preventivni učinak. Crvena naranča sadrži bioflavonoide, aktivne tvari koje pridonose uklanjanju simptoma kod akutnih oblika hemoroida.

Objavljene studije na sirovini ROC – red orange complex. Russo A, et al. J Food Sci 67: 2814-2818 (2002). Sorrenti V, et al. J Food Sci 69: 480-484 (2004). Cornelli UA, et al. Progress in Nutrition1:21-27 (2000). Frasca G, et al. Nat Prod Res 24(15):1469-1480 (2010). Bonina F, et al., Nutr Res 25:917-924 (2005). Bonina FP, et al. Nat Prod Res 22(17):1544-51 (2008). Bonina F, et al., Diabetes Nutr Metab 15: 14-19 (2002). Cimino F, et al., Biofactors 30: 129-138 (2007). Cardile V, et al., Phytoter Res 24:414-418 (2010). Puglia C, et al., J Cosm Derm 13(2):151-7 (2014).

CAPROS®:

Phyllanthus Emblica ili indijski ogrozd je jedna od najvažnijih Ayurvedskih sirovina, koje se tradicionalno koriste za liječenje raznih zdravstvenih tegoba. Capros ekstrakt dobiven je iz jestivog ploda indijskog ogrozda. Učinkovitost i sigurnost ekstrakta su potvrđeni u pokusima na stvarnoj sirovini. Kliničke studije provedene na ljudima pokazale su da Capros pomaže u održavanju zdravlja krvnih žila i kože.


Rezultati kliničkih studija potvrđuju pozitivan učinak Caprosa na krvožilni sustav kroz nekoliko aspekata:

1.Poboljšava zdravlje endotela – unutarnjeg sloja cirkulacijskog sustava (razinu endotelinskih markera)

2.Smanjuje sistolički i dijastolički krvni tlak, mjeren na ručnoj arteriji

3.Poboljšava objektivni profil lipida u krvi

4.Značajno smanjuje opterećenje trombocita i količinu C – reaktivnog proteina, markera sustavne upale

Zdrav krvožilni sustav smanjuje mogućnost komplikacije s hemoroidima

Capros je poznat po vrlo visokoj ORAC vrijednosti, što ukazuje na veliku sposobnost vezanja slobodnih radikala. Sirovina nema pro – oksidativna svojstva, smanjuje učestalost sistemske upale. Skup Caprosovih svojstava ima pozitivan utjecaj na hemoroide – s jedne strane snižava krvni tlak i bol njime uzrokovanu, a s druge strane poboljšava kvalitetu venskih površina, čime se dodatno smanjuje mogućnost za nastanak hemoroida. Ima već opisane pozitivne antioksidativne učinke na kardiovaskularni sustav te tako doprinosi i općem zdravstvenom boljitku, a ne samo u slučaju bolesti.

Objavljene studije na sirovini Capros: Pingali Usharani, Nishat Fatima, Muralidhar Nizampatnam; Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy 2013:6 1–10. Tuhin Kanti Biswas, Shraban Chakrabarti, Srikant Pandit, Utpalendu Janaa, Subrata Kumar Dey; Journal of Herbal Medicine, 4 (2014) 188‐194. Nishat Fatima, Usharani Pingali, N. Muralidhar. Phytomedicine. j.phymed.2013.10.024. Savita Khanna, Amitava Das, James Spieldenner, Cameron Rink, and Sashwati Roy; J Med Food 18 (4)2015, 415–420. Nishat Fatima, Usharani Pingali, Raveendranadh Pilli; Pharmacognosy Research | January‐March 2014 | Vol 6 | Issue 1. P. Usharani, P.V. Kishan, Nishat Fatima and C. Uday Kumar; IJPSR

Kalcij i flavonoidi:

Kalcij i flavonoidi dokazano pridonose uklanjanju simptoma akutnih hemoroida. U kliničkoj studiji, primijećeni su pozitivni učinci na većinu simptoma već nakon dva tjedna upotrebe. Nakon četiri tjedna tretmana s kalcijem potpuno su nestali svi simptomi akutnih hemoroida kod 76 % korisnika, a s tretmanima s flavonoidima kod 73% korisnika.

Vir: Sarabia in sod., 2001. Current Therapeutic Research, 62: 524-529.

Vještičja ljeska:

Istraživanja su pokazala da vještičja ljeska ima blagotvoran učinak na hemoroide, kožne čireve i ekceme. Glavni aktivni sastojci su tanini vještičje ljeske i eterična ulja, koji djeluju adstrigentno. Dokazano je da vještičja ljeska ima blagotvoran učinak na krvne žile i djeluje protuupalno.


Viri:1. Swoboda M, Meurer J. Treatment of atopic dermatitis with hamamelis ointment. Br J Phytother . 1991;2:128–132. 5. Bernard P, Balansard P, Balansard G, Bovis A. Venotonic pharmacodynamic value of galenic preparations with a base of hamamelis leaves. J Pharm Belg 1972;27:505-12.
2.Korting HC, Schafer-Korting M, Hart H, et al. Anti-inflammatory activity of hamamelis distillate applied topically to the skin. Eur J Clin Pharmacol . 1993;44:315–8.3. Hughes-Formella BJ, Bohnsack K, Rippke F, et al. Anti-inflammatory effect of hamamelis lotion in a UVB erythema test. Dermatology . 1998;196:316–322.