Hemosens-hemoroidi-hr

Najčešće postavljana pitanja


 1. Što je HemoSens?
 2. Kome HemoSens može pomoći?
 3. Kako koristiti HemoSens kremu i kapsule?
 4. Koliko brzo HemoSens počne djelovati?
 5. Koji su glavni sastojci HemoSensa?
 6. Javljaju li se nuspojave prilikom upotrebe HemoSensa?
 7. Što su hemoroidi i što ih uzrokuje?
 8. Koji su simptomi hemoroida?


 1. Vraćaju li se hemoroidi?
 2. Može li se HemoSens koristiti i dok traje krvarenje?
 3. Može li se HemoSens upotrebljavati u kombinaciji s drugim proizvodima namijenjenim otklanjanju simptoma hemoroida i ostalih problema u predjelu anusa?
 4. Kada se može očekivati pošiljka?
 5. Je li pošiljka diskretno upakirana?
 6. Poštarina i besplatna ekspresna dostava (kroz 24h)?
 7. Na koje sve načine mogu platiti HemoSens??


1. Što je HemoSens?

HemoSens paket sastoji se od kapsula koje su prirodni dodatak prehrani i umirujuću masti. HemoSens paket ima važnu ulogu u ublažavanju simptoma hemoroida i drugih rektalnim problema, a ima blagotvoran učinak na oštećeno tkivo u analnom području. HeSens kapsule pomažu i u prevenciji ponovnog pojavljivanja hemoroida.

Užurban način života ne omogućuje nam da vodimo svakodnevnu brigu o unosu vlakana i dovoljne količine vode, stoga su HemoSens kapsule odličan dodatak prehrani za prevenciju hemoroida. Preporučujemo da unesete mjesečnu dozu HemoSens kapsula nekoliko puta godišnje.

Kapsule djeluju iznutra i olakšavaju dugoročne probleme s hemoroidima. One pomažu vratiti ravnotežu u probavi, smanjuju pritisak u sustav vratnične vene (vena portae) i na taj način smanjuju hemoroide, bol, svrbež i neugodan osjećaj u analnom području.

HemoSens mast se brzo upija i pruža gotovo trenutan blagotvoran utjecaj na zahvaćenom dijelu anusa. HemoSens mast ublažava bolove, usporava oticanje hemoroida, zaustavlja krvarenje, smanjuje svrbež, pečenje, bol, iritaciju i liječi pukotine.

Preporučujemo kombiniranje kapsula i masti za dugoročno rješenje hemoroidalnih problema.

2. Kome HemoSens može pomoći?

Pomaže svakome tko:
Ima problema s hemoroidima
Ima unutarnje ili vanjske hemoroide
Tko je uočio trag svježe krvi na toaletnom papiru, u WC školjci ili u stolici
Osjeća bol prilikom vršenja velike nužde
Ima kronični zatvor
Ima upalu u analnom području
Ima osjećaj da se nije ispraznio do kraja niti nakon vršenja nužde
Osjeća bol dok sjedi
Ima tvrdu stolicu
Osjeća svrbež, bol i vrućinu u analnom području
U analnom području ima pukotine, fistule, apscese i rektalne kraste

3. Kako koristiti HemoSens mast i kapsule?

HemoSens mast i kapsule koriste se istovremeno jer tada daju najbolje i željene rezultate.
Uzmite dvije kapsule HemoSensa s dva dl vode dva puta dnevno.

Za optimalne rezultate svakodnevno uzimajte kapsule u trajanju od 30 dana bez pauze. Nemojte uzimati s drugim dodacima prehrani koji liječe hemoroide ili druge probleme u analnom području.

HemoSens mast primjenjuje se na zahvaćeno područje oko anusa ujutro i navečer prije spavanja. Također se preporučuje i upotreba tijekom dana, osobito nakon stolice. Ovaj proizvod nije preporučljivo koristiti više od tri puta dnevno. Prije nanošenja potrebno je temeljito oprati i osušiti ruke i područje oko anusa.

4. Koliko brzo HemoSens počne djelovati?

HemoSens sadrži prirodne sastojke koji počinju djelovati odmah nakon upotrebe, učinak ovisi od osobe do osobe i ne može biti vidljiv odmah nakon upotrebe. Najbrži rezultati postižu se kada se HemoSens koristi u skladu s uputama.

5. Koji su glavni sastojci HemoSensa?

HemoSens kapsule i mast sadrže razne prirodne sastojke kako bi se ublažile poteškoće u analnom području, kao što je Aloe vera, Vjetičja ljeska, Red Orange Complex®, gomoljasti đumbir, CAPROS®, zob i Bodljikavu veprinu.

6. Javljaju se nuspojave prilikom upotrebe HemoSensa?

HemoSens sadrži prirodne sastojke bez poznatih nuspojava. U slučaju da ste alergični na bilo koji od sastojaka u HemoSens kremi i kapsulama nemojte ih koristiti.

7. Što su hemoroidi i što ih uzrokuje?

Hemoroidi su otečene vene u analnom području. Postoje unutarnji i vanjski hemoroidi. Uzrokovani su povećanim tlakom vene u anusu. Neki od čestih uzroka su opstipacija, nadutost, bolesti jetre, trudnoća, porod, dizanje teških tereta, prekomjerna težina, stajanje, fizički napor ili drugi napori koji povećavaju tlak u portalnoj veni.

8. Koji su simptomi hemoroida?

 • Svrbež, nelagoda u analnom području
 • Peckanje u anusu
 • Bol u analnom području
 • Svježe krvarenje tijekom pražnjenja koje nije praćeno s boli
 • Trag svježe krvi na toalet papiru
 • Prolaps hemoroida kroz anus (osjećaju se kao ispupčenja u anusu)
 • Bol tijekom ili nakon pražnjenja
 • Nepotpun osjećaj pražnjenja (što uzrokuje ponovnu potrebu za pražnjenjem i napinjanje)
 • Propuštanje stolice

9. Vraćaju li se hemoroidi?

Hemoroidi nisu bolest, koja se preboli, ali izazivaju neugodan osjećaj u analnom području, uzrokovan povećanim tlakom u portalnoj veni. Hemoroidi se mogu pojaviti, čak i kada ne postoje svi prateći simptomi. Za prevenciju se preporučuje uvesti promjene u načinu života, uvođenje zdrave prehrane bogate vlaknima i unos dovoljne količine vode. Užurban način života ne omogućuje nam da vodimo svakodnevnu brigu o unosu vlakana i dovoljne količine vode, stoga su HemoSens kapsule odličan dodatak prehrani za prevenciju hemoroida. Preporučujemo da unesete mjesečnu dozu HemoSens kapsula nekoliko puta godišnje.

10. Može li se HemoSens koristiti i dok traje krvarenje?

U slučaju jakog krvarenja prije upotrebe proizvoda konzultirajte se sa svojim liječnikom, jer je jako krvarenje simptom uznapredovalih hemoroida, što zahtjeva operaciju. Jako krvarenje može biti posljedica i drugih medicinskih stanja. Ako je krvarenje takvo da ostaje manji trag svježe krvi na toalet papiru, WC školjci ili u stolici, preporučuje se upotreba HemoSens proizvoda. HemoSens formula sadrži sastojke koji smanjuju i zaustavljaju krvarenje iz analnog područja, regeneriraju vezivno tkivo i jačaju stijenke kapilara.

11. Može li se HemoSens upotrebljavati u kombinaciji s drugim proizvodima namijenjenim otklanjanju simptoma hemoroida i ostalih problema u predjelu anusa?

Formula u HemoSensu je plod dugogodišnjeg istraživanja i testiranja, s ciljem razvoja optimalnog rješenja za ublažavanje tegoba u predjelu anusa, kao što su hemoroidi. Kako bi se postigli optimalni rezultati ne preporučuje se upotreba sličnih proizvoda drugih proizvođača, namijenjenih otklanjanju simptoma hemoroida i ostalih tegoba u području anusa.

12. Kada se može očekivati pošiljka?

Dostava je ekspresna!

U slučaju da je proizvod naručen tijekom radnog dana do 12 sati, otprema se vrši isti dan te će vam paket biti uručen idući radni dan prije podne. U slučaju da je proizvod naručen nakon 12 sati, pošiljka se šalje sljedeći radni dan. Tu pošiljku očekujte idući radni dan u prijepodnevnim satima. Dostava je iznimno diskretna te nitko (čak niti dostavljač) neće biti upoznat sa sadržajem paketa.

GLS obično dostavlja pošiljke tijekom prijepodnevnih sati. Prije dostave, dostavljač će vas nazvati te ako niste na navedenoj adresi uvijek možete dogovoriti drugo mjesto ili vrijeme dostave paketa. Preporučujemo da prilikom naručivanja navedete adresu na kojoj ćete biti sljedećeg radnog dana u prijepodnevnim satima. Ukoliko ste na radnome mjestu molimo Vas da napišete ime tvrtke, adresu tvrtke te vaše ime i prezime.

Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu iznad 60 € (450,00 kn). Za narudžbe ispod 60 € (450,00 kn) plaćate dostavu koja iznosi 3,85 € (29,00 kn). Nema dodatnih skrivenih troškova.

13. Je li pošiljka diskretno upakirana?

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kučnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

14. Poštarina i besplatna ekspresna dostava (kroz 24h)?

Partner za dostavu je GLS dostavna služba. Dostava je ekspresna, sljedeći radni dan ako je proizvod naručen do 12 h radnim danom te će vam paket biti uručen sljedeči radni dan prije podne. Dostava je iznimno diskretna te nitko (čak niti dostavljač) neće biti upoznat sa sadržajem paketa.

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu HemoSensa na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:
 1. Telefonom: 0915299042 (operater govori hrvatskim jezikom).

 2. Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr.plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

 3. Upišite podatke u poruci tako da kliknete na prozorčić "Brza narudžba". On se nalazi u donjem desnom kutu naše stranice. Nakon što se otvori prozorčić tada u djelu "Predstavite se" upišete vaš email a u djelu "Poruka" upišite sve potrebne podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, mast ili komplet i količinu) te kliknete na "Pošalji poruku".

 4. SMS-om na broj 0915299042. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, adresa, poštanski broj, ako želite kapsule, mast ili komplet i količinu.

Prije dostave, dostavljač će vas nazvati te ako niste na navedenoj adresi uvijek možete dogovoriti drugo mjesto ili vrijeme dostave paketa. Preporučujemo da prilikom naručivanja navedete adresu na kojoj ćete biti sljedećeg radnog dana u prijepodnevnim satima. Ukoliko ste na radnome mjestu molimo vas da napišete ime tvrtke, adresu tvrtke te vaše ime i prezime. Pošiljka je diskretno pakirana.U slučaju da je proizvod naručen nakon 12 sati, pošiljka se šalje sljedeći radni dan i biti će vam uručena odmah sljedeći radni dan u prijepodnevnim satima. Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu iznad 60 € (450,00 kn). Ako vaš iznos narudžbe iznosi manje od 60 € (450,00 kn) tada ćete uz iznos koštanja proizvoda platiti i dostavu koja iznosi 3,85 € (29,00 kn). Nema dodatnih skrivenih troškova. Expresnu dostavu, najnižu cijenu i potpunu diskreciju, jamčimo vam kupnjom sa naše internet stranice. Kod narudžbi isključivo na poste restante šalter Hrvatske pošte mogući su dodatni troškovi (naknada za prijenos novca kod plaćanja pouzećem u iznosu od 0,85% od cijene otkupnine) koje zaračunava Hrvatska pošta. Kod običnih narudžbi pouzećem dostava je samo 3,85 € (29,00).

15. Na koje sve načine mogu platiti HemoSens?

Nudimo vam tri mogućnosti plaćanja:

1. Pouzećem (gotovinski; prilikom preuzimanja proizvoda od strane dostavljaća).

2. Predračunom (predračun zatražite na e-mail info@hemosens-hrvatska.com ili telefonom na broj 091 52 99 042

3. Kreditnim karticama (svim kreditnim karticama putem Paypala).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e maila info@hemosens-hrvatska.com ili telefonom na broj 091 52 99 042.