Hemoroidi_hrv


HemoSens je jedinstvena formula za ublažavanje, liječenje ili prevenciju problema u analnom području. Kombinacija HemoSens kapsula i masti utjeće na ublažavanje simptoma, obnavlja sluznicu i tkivo u zadnjem dijelu debelog crijeva te potiče prirodni proces ozdravljenja.  HemoSens nudi jedinstven i cjelovit pristup u otklanjanju hemoroida i spriječava njihovo ponovno pojavljivanje.  HemoSens je revolucionarni tretman koji svojim djelovanjem na dvije razine (uzročno i simptomatološki) pruža sveobuhvatan, jedinstven i najučinkovitiji pristup kod liječenja i ublažavanja hemoroidalnih tegoba. Njegova učinkovitost dokazana je kod preko 90% pacijenata bez nuspojava.hemoroidi_Hemosens
  • Jedna kapsula HemoSensa dva puta dnevno nakon obroka s čašom vode.

  • Svakodnevno 30 dana bez pauze.


hemoroidi_hemosens-hrv
  • HemoSens mast nanesite na upaljeno područje, u i oko anusa u jutro i prije spavanja. Preporučujemo ga koristiti i tijekom dana.

Doziranje HemoSens kapsula

Uzmite jednu kapsulu HemoSens dva puta dnevno nakon obroka (ujutro i popodne ili navečer) s većom količinom vode. Za optimalne rezultate uzimajte kapsule svakodnevno bez prekida u trajanju od 30 dana ali i dulje. Sadržaj pakiranja od 60 kapsula dovoljna je količina za 30 dana terapije. Nemojte uzimati HemoSens kapsule s drugim dodacima prehrani namjenjenim za ublažavanje simpotma hemoroida. Dijetetski dodaci nisu zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. HemoSens kapsule nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina. Čuvati izvan dohvata djece. Preporučeni dnevni unos i nanošenje ne smije se prekoračiti. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ne većoj od 25 stupnjeva Celzijevih. U slučaju trudnoće ili dojenja prije uzimanja posavjetujte se sa svojim liječnikom i pročitajte najčešće postavljana pitanja.

Kapsule djeluju interno i olakšavaju dugoročne probleme s hemoroidima. One pomažu vratiti ravnotežu u stolici, smanjuju pritisak u sustav vratične vene (vena portae) i na taj način smanjuje hemoroide, bol, svrbež i neugodan osjećaj u analnom području.

Doziranje HemoSens masti

HemoSens mast nanesite na upaljeno područje blizu anusa u jutro i prije spavanja. Također preporučujemo da ga koristite i tijekom dana, osobito nakon stolice. Nemojte ga nanositi više od tri puta dnevno. Prije nanošenja temeljito operite i osušite ruke i okolno područje anusa. HemoSens mast je namijenjena i djeci starijoj od 3 godine. Čuvati izvan dohvata djece. Preporučeni dnevni unos i nanošenje ne smije se prekoračiti. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ne većoj od 25 stupnjeva Celzijevih.

Mast djeluje eksterno. Nudi neposredan, izravan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području. Rehidrira kožu, hladi, vlaži, smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja.